Mentoring pre trénerov


Pattern

Jedinečný mentoring na Slovensku a Česku

Tento mentoring je jedinečný na Slovensku a Česku. Vedený trénerom, ktorý má za sebou tisícky klientov, skvelé výsledky, zaujímavé projekty. Napísal 7 kníh, z toho 3 v angličtine, natočil motivačný film, ktorý bol odvysielaný v kinách, sám dobrovoľne pribral 25kg, aby pochopil svojich klientov, vyvinul prvý a jediný softvér pre trénerov na Slovensku a v Česku, je tvorcom rôznych úspešných online a offline projektov.

Teraz sa chce podeliť s ostatnými trénermi o tajomstvá úspechu. Naučí ťa ako byť tým najlepším trénerom, a teda mať aspoň 2x viac klientov, byť žiadaným, ako zarábať ako tréner 5x viac a zároveň si byť pánom svojho času.

Mentoring je zameraný na efektívnu prácu s klientom, na kvalitné výsledky, ktoré budeš vedieť v práci s ľuďmi dosahovať, na tvorbu stravy na mieru, tréningu na mieru, mentálny koučing, na lepší manažment teba ako trénera, na marketing, aby si bol viac v povedomí, na budovanie tvojej značky, na rast tvojho podnikania v oblasti trénerstva. Jednoducho sa z teba stane oveľa komplexnejší a úspešnejší človek schopný pomôcť väčšiemu množstvu ľudí dosahovať lepšie výsledky, zarábať viac a mať pocit, že to čo robíš má zmysel.

Zapoj sa do môjho nového mentoringu a pod mojím vedením dosiahni úroveň ako nikdy predtým už za 3 mesiace!

Vaše osobné údaje budú použité iba pre účely vyriešenia vašej správy.

Cena

1500 EUR

3 mesačný intenzívny program

Ako to bude prebiehať?

Celý mentoring prebieha online. Absolvuješ celkovo 12 týždňov kurzu, pričom prvá konzultácia je individuálna kde si urobíme analýzu toho, kde sa aktuálne nachádzaš a aké sú tvoje ciele. Zistím na čo sa chceš špecializovať, aké sú tvoje ciele, čo už možno máš za sebou, alebo nemáš a podobne. Potom zostavíme plán krokov na ktorých budeš makať a ktoré ti pomôžu vybudovať zo seba silného trénera/trénerku.

Raz týždenne sa teda budeme stretávať na online hovore kde budeme fungovať ako privátna skupinka ľudí, ktorí chcú zo seba vybudovať úspešnejších trénerov. Vždy si zreferujeme čo sa nám za daný týždeň podarilo a nastavíme si ciele pre ďalší týždeň. Takisto vždy budeme na danej hodine preberať aj konkrétnu tému, ktorá ti pomôže v tvojom trénerskom raste (napríklad ako komunikovať s klientom, ako preňho vytvoriť individuálny plán, ako ho motivovať a podobne...)

Čo budem potrebovať?

Ochotu na sebe makať, jasný cieľ a schopnosť vzdelávať sa.

Z praktického hľadiska niečo kde si budeš robiť poznámky (všetky materiály z kurzu dostaneš v elektronickej verzii)

Musím už byť trénerom, alebo je okey ak sa ním ešte len chcem stať?

Vôbec nemusíš už byť trénerom/trénerkou. Mentoring je vhodný aj pre tých, ktorý ešte len o tom snívajú. V mentoringu pôjdeme od úplných základov. Čiže mentoring je vhodný jednak pre úplných začiatočníkov, ale aj pre pokročilých. Každý si v tom nájde to svoje.

Čo všetko v mentoringu získam?

  • 12 online stretnutí (z toho jedno individuálne)
  • Z každej konzultácie záznam ku ktorému sa vieš vždy vrátiť
  • PDF podklady z každej témy, ktorá sa bude preberať na konzultáciách
  • Moju podporu a komunikáciu so mnou mimo konzultácií (prostredníctvom chatu, hlasových správ, mailov a pod.)
  • Softvér pre trénerov na 3 mesiace zdarma počas mentoringu, ktorý je pre tvorbu plánov, zadávanie úloh klientom, sledovanie pokroku klientov atd.
  • Certifikát o absolvovaní "Trénerského Mentoringu"
  • Budem ťa počas našej spolupráce propagovať a odporúčať ak uvidím, že na sebe riadne makáš, snažíš sa a dávaš to čo sa budeme učiť hneď do praxe

Oplatí sa do toho ísť?

Mám za sebou viac ako 15 rokov praxe a na trhu nenájdeš mentoring pre trénerov, ktorý z nich rovno počas programu buduje schopných ľudí nie len dosahovať s ľuďmi výsledky, ale aj reálne zarábať v tomto svete! V ostatných programoch dostávaš vedomosti len o strave, alebo o tréningu, alebo o mentálnom koučingu. Toto ťa naučí prežiť a mať sa skvele ako tréner. Podnikať, propagovať sa, okrem toho že budeš mať viac klientov a budú ti vďační za to, že si im zmenil/a život k lepšiemu.

Týmto mentoringom ti ušetrím roky praxe, omylov a peňazí. Dám ti to, čo skutočne funguje a čo ťa urobí úspešným/úspešnou. Viem ako to v tomto svete trénerstva funguje.

Na to všetko ti dávam aj garanciu. Ak prídeš v prvom týždni na to, že mentoring nie je pre teba, okamžite ti vrátim peniaze. Nemáš čo stratiť, len získať násobne viac ako kedykoľvek predtým 😉

Matúš Špirko je viac ako 15 rokov trénerom zmeny. Mení obéznych ľudí. Mení ich telo, stravu aj myslenie. Je to cesta. Jeho a klienta. Cesta, ktorá je zväčša dlhá a kľukatá.

On sám vie presne, aké to je mať nadváhu, pretože si dobrovoľne prešiel týmto bojom. Ako? Pribral neuveriteľných 25 kg a následne ich úspešne zhodil! Tento nevšedný experiment mu umožnil pochopiť, aké to je mať nadváhu a ako sa cítite, keď sa snažíte schudnúť.
Aj vďaka tejto skúsenosti dokáže úspešne pomáhať stovkám ľudí dosiahnuť úspešnú premenu svojho tela a života.