Lucia -8kg „Som vo svojej životnej forme aj po 30tke“.

Po tom ako sa úspešne vyvíjala moja spolupráca s Natáliou, ktorá je zhodou okolností kamarátkou Lucie a tá si Natáliin pokrok všimla, tak ma tiež oslovila s cieľom zrealizovať svoju osobnú premenu chudnutia, formovania postavy, zlepšenia kondície a zdravia.

S Luciou sme naštartovali mentoringový program nastavením cieľov, z ktorých vyplynuli konkrétne a realizovateľné kroky.

Nstavili sme tréningový plán tak, že sme ho zložili z aktivít, ktoré má Lucia rada a chcela sa im venovať. Bol to konkrétne beh, cvičenie doma, turistika.

Domáce cvičenia boli zložené z kondičných aj posilňovacích cvičení, lebo Lucia potrebovala aj ochrániť svoje kolená pomocou posilnenia svalov okolo kolien. Chce sa tomu preventívne venovať a vyhnúť sa tak zdravotným problémom a bez bolesti si užívať napríklad turistiku a snowboardovanie.

To sa nám podarilo.

Kondícia taktiež na základe behu a kondičných tréningov rapídne stúpala.

V strave sme na začiatku analyzovali Luciin denný príjem a ak si dobre pamätám, tak príjmala príliš veľa tuku v strave. Trochu sme to upratali a nastavili určitý príjem a tuky nižšie ako mala predtým.

Keď sa objavili výsledky a tento trend znižovania váhy pokračoval, dostali sme sa do bodu kedy bolo potrebné začať kalórie v strave dvíhať, aby sme jednak ešte viac nakopli metabolizmus, ale aj aby sme časom trochu spomalili chudnutie a prešli do fázy udržiavania, ale u Lucie telo reagovalo ďalšími výsledkami.

Ako sme dvíhali kalórie vyššie, postava sa Lucii neustále vylepšovala. Bol som za to nesmierne vďačný, lebo už si mohla dovoliť v strave viac a aj viac bežných potravín a pritom naďalej chudla.

S Luciou sa mi spolupracovalo vynikajúco nakoľko Lucia je manažérsky a systematický typ, teda má rada keď má stanovený cieľ, k tomu jasné kroky a ako to praktizuje tak so mnou komunikuje a dáva mi vedieť čo jej ako vyhovuje, čo zvláda a čo nie, aby som ja mohol potom režim pre ňu upravovať tak, aby mala čo najlepšie výsledky.

Bola a aj je veľmi disciplinovaná, cieľavedomá, ochotná príjmať neustále nové výzvy a stále bola hladná po nových informáciách, lebo sa chcela posúvať vpred. Ak sa stanete človekom ako Lucia, ktorý takto rozmýšľa, tak máte vyhraté. 😉

PS: Spolupráca s Luciou bola celý čas online.

Komentáre

Pridať komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře.

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.