Tento problém trápi 98% ľudí- pozrite sa ako ho vyriešiť.

Viete čo skutočne trápi ľudí pri chudnutí najviac ?

Dostali sa do kolotoča z ktorého nevedia vyjsť von. Do kolotoča diét, chudnutia, následného priberania, sklamania a frustrácie.

Takto nejako to bežne v praxi vyzerá pri nesprávnom spôsobe chudnutia:

A takto by to malo vyzerať pokiaľ chceme zdravo a úspešne chudnúť a aby to bolo aj udržateľné:

Správnym prístupom budujete postupne nový životný štýl, vaše sebavedomie postupne stúpa, vaše zdravie, výkonnosť a vizuálna stránka sa menia k lepšiemu. Tento proces nemá koniec, pretože je to nová životná cesta pre vás, v ktorej si vybudujete nové návyky, ktoré vám pomôžu výsledky udržať.

Ak sa chcete o úspešnom chudnutí dozvedieť viac, môžete si ZDARMA stiahnúť prvú kapitolu mojej knihy Toto Nie je diéta, to je život.

 

matúš špirko

Matúš Špirko je viac ako 15 rokov trénerom zmeny. Mení obéznych ľudí. Mení ich telo, stravu aj myslenie. Je to cesta. Jeho a klienta. Cesta, ktorá je zväčša dlhá a kľukatá. On sám vie presne, aké to je mať nadváhu, pretože si dobrovoľne prešiel týmto bojom. Ako? Pribral neuveriteľných 25 kg a následne ich úspešne zhodil! Tento nevšedný experiment mu umožnil pochopiť, aké to je mať nadváhu a ako sa cítite, keď sa snažíte schudnúť. Aj vďaka tejto skúsenosti dokáže úspešne pomáhať stovkám ľudí dosiahnuť úspešnú premenu svojho tela a života.

Komentáre

Pridať komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře.

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.