Ako Janka vo veku 52 rokov schudla neuveriteľných 30kg, zbavila sa liekov a zdravotných problémov.

Jankinu premenu môžete poznať už z predošlého článku v ktorom som písal o tom ako schudla 15kg.

Po tom ako schudla spomínaných 15kg, sa mi neskôr ozvala so správou o tom, že by mi chcela urobiť radosť a preto sa chce so mnou podeliť o jej úspech. Napísala mi email v ktorom bolo, že schudla už neskutočných 30kg!!!

Okrem toho mi navrhla stretnutie, aby sme sa o jej premene porozprávali.
Keď som prišiel do fitness- centra a videl som ju ako sedí na gauči a čaká na mňa, neveril som že je to ona. Povedal som si WOOW je to vôbec možné ? Bol som v šoku!
Tá zmena bola neuveriteľná.

Cítil som obrovskú radosť, pretože stále hlásam že chcem naučiť ľudí inak žiť a to obnáša hlavne fázu kedy sú už bezomňa a idú na svojej životnej ceste ďalej sami. To je tá skutočná skúška a keď som na Janke videl, že to funguje cítil som sa perfektne. Bola živím príkladom toho, že sa schudnuté kilá nie len dajú udržať, ale dokonca sa dá dodržiavaním nastaveného systému schudnúť aj množstvo ďalších kilogramov J

Janka vyzerá úžasné a keď sme sa prvý krát stretli, tak to šla „Len skúsiť“ a ani nemala nejaké veľké očakávania a dnes ? Dnes žije úplne iný život. Dokonca mi spomenula, že všetky vyšetrenia u lekárov sa jej zlepšili natoľko, že už ani nepotrebuje lieky. V minulosti mala problém s tlakom, cholesterolom, pečeňou a podobne.

Všetko je možné ak postupujete správne.
Pokiaľ aj vy uvažujete o svojej premene začnite už dnes a neodkladajte to na zajtra. Teraz je ten správny čas na zmenu k lepšiemu.

Preto sa ZDARMA prihláste na webinár.

 

List od Janky

O Matúšovi som sa dozvedela od sestry, ktorá sa rozhodla chudnúť pod jeho vedením a aby v tom nebola sama, nahovorila aj mňa. Ja sama som už dlhšie pociťovala potrebu zmeny tela, ale sama som sa k tomu nemohla „dokopať“. Táto ponuka mi prišla vhod a dodnes som za to vďačná.

Hneď na začiatku som sa obávala môjho zlyhania: … že to nevydržím … že to skôr skončí, ako skutočne začne … že to, ako vždy, nebude mať dlhodobý efekt … Ale – „naladila“ som sa na: … musím to aspoň skúsiť … keď nie teraz – už potom nikdy … A tak som si dala šancu zmeniť môj život.

Matúš ma viedol prvé tri mesiace. Výsledok bol pre mňa úžasný – schudla som 14 kg. Vtedy som si povedala: „hádam to už zvládnem aj sama, veď nejako to musím dokázať. A – keď niečo ešte schudnem, bude to iba bonus pre mňa.“ Chcela som aj sebe dokázať, že keď to šlo s Matúšom, musí to ísť aj bez neho. Veď aj doteraz som väčšinu práce musela „oddrieť “ sama. Išlo len a len o môj prístup k môjmu vlastnému telu. Dodržiavala som Matúšové rady a prispôsobila som ich môjmu životu. Keď ma sem-tam prepadla tmavá chvíľka, prebrala ma k životu moja dcéra svojou radou a povzbudením. A čo je dôležité – celá rodina stála pri mne.

Časom som si dopriala občasný „prehrešok“ v stravovaní, niekedy som vynechala cvičenie – ale stále som sa vrátila a pokračovala v nastavenom programe. A ono to šlo, a ide aj naďalej. V priebehu týždňa si niekoľkokrát zacvičím – podľa potreby, nálady, voľného času…, snažím sa aspoň raz týždenne plávať a cvičiť v bazéne, ale každý deň bicyklujem na stacionárnom bicykli. Do ničoho sa nenútim, ide to akosi prirodzene. Doteraz, za 6 mesiacov, sa mi podarilo schudnúť už 25% svojej pôvodnej váhy. Čo je však dôležitejšie – znížil sa mi krvný tlak, na preventívnej kontrole sa krvné testy ukázali všetky v norme, vysadili mi dvojo tabletiek a koleno ma prestalo bolieť. O takom úspechu som nesnívala ani v najtajnejšom sne.

Chcem veriť, že takémuto spôsobu života sa budem venovať čo najdlhšie. Vždy mám totiž na mysli Matúšové slová: keď chcem, aby bola záhrada pekná, musím sa o ňu starať  – tak, ako sa treba starať o svoje telo.

PRIHLÁSIŤ SA NA WEBINÁR ZDARMA

 

Komentáre

Pridať komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře.

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.