AKO SA DANO ZBAVIL PIVNÉHO BRUCHA A VÝRAZNE ZLEPŠIL SVOJU KONDÍCIU ?

Title picture

Pohľad Daniela:

Cvičiť som začal s manželkou. Chcel som, aby z mojej strany cítila podporu a taktiež som sa chcel zbaviť pivného bruška. Nemal som kondičku v najlepšom stave a tak som sa rozhodol, že sa to dá určite aj zlepšiť. Môžem povedať, že už po pár týždňoch sa dostavil malý výsledok a cítil som sa lepšie. Môj metabolizmus sa zlepšil, kondička bola deň čo deň lepšia. Tréningy ma posilňujú intelektuálne aj fyzicky. Teraz vládzem oveľa viac. Vďaka patrí samozrejme Martinovi, ktorý nám dáva zabrať. Na každý tréning sa teším. Stále vymýšľa niečo nové. Cviky sú veľmi účinné. Zatiaľ som schudol 6kg a priemer môjho pásu sa zmenšil o 10cm. Určite chcem pokračovať a môžem odporučiť každému kto chce začať cvičiť.

Pohľad trénera:

Pri prvých tréningoch Dano zaostával oproti svojej manželke, čo sa kondičky týka, ale veľmi rýchlo sa jej vyrovnal. Svoj cieľ s ktorým prišiel – zvýšiť kondíciu a zbaviť povestného mužského pivného bruška, sa mu už podarilo. Som rád, že ho tréningy bavia a že sa na nich budeme stretávať naďalej, nakoľko Dano je veľmi svedomitý a spolu so svojou manželkou tvrdo makajú. Budem sa tešiť ak sa posunú ešte ďalej a ich výsledky sa ešte výrazne zlepšia. V tom im držím palce a verím, že sa im to podarí.

 

Ak aj vy chcete zažiť zaujímavé tréningy, ktoré vám prinesú postavu vašich snov, neváhajte a kontaktujte nás. Pomôžeme vám J

Komentáre

Pridať komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře.

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.