Ide o to ako veľmi to chceš…

 

Lebo ten kto to skutočne chce, si vždy nájde čas aj keď ho nemá, vždy nájde spôsob aj keď si mnohý myslia že sa nedá, vždy urobí krok vpred aj keď ostatný hovoria že to nemal.

Koľko krát máme v hlave myšlienku ja nemám čas, dnes nie radšej zajtra, necítim sa fajn začnem o týždeň, ja musím urobiť xy iných dôležitejších úloh, a čo moja rodina?…

Stretávam sa s tým nespočetne veľa krát. Pokiaľ niečo chcete dosiahnuť, musíte si uvedomiť, že od teraz je čas na spôsoby a nie na dôvody. Konkrétnejšie: Naučte sa hľadať cesty a spôsoby ako sa to dá a nie výhovorky ako sa to nedá.

Vyhrajte konečne nad svojimi výhovorkami!!!

Pokiaľ nemáte čas na cvičenie lebo v práci strávite 12h a potom sa potrebujete ešte venovať rodine, tak aj v takom prípade sa dá nájsť spôsob. Viete aký ? Môžete si aspoň upraviť a vylepšiť stravu.

Pokiaľ ste si zlomili nohu a nemôžete chodiť, môžete aspoň cvičiť vrchnú časť tela a zlepšiť svoje stravovacie návyky.

Pokiaľ nechcete chodiť do fitka, lebo sa tam zle cítite a myslíte si, že by sa vám ľudia vysmievali, alebo by na vás zvláštne pozerali, tak môžete cvičiť s vlastnou váhou doma, alebo ísť na prechádzku…

Pokiaľ nemáte financie na zdravý životný štýl, ktorý je podľa všetkých drahý tak začnite robiť tie najlacnejšie rozhodnutia. Hľadajte si pohybové aktivity za ktoré sa neplatí ako cvičenie s vlastnou váhou v parku, alebo doma, ďalej to môže byť turistika, beh vonku. V strave hľadajte tie lacnejšie alternatívy zdravých potravín, pretože všetky potraviny sú vždy v rôznych cenových reláciách. Máme vždy tie lacnejšie možnosti, ale aj tie drahšie.

Pokiaľ máte doma deti a nemôžete kvôli tomu cvičiť, lebo sa o ne musíte starať, tak si zacvičte vtedy keď spia, alebo ich zapojte do cvičenia. Pustite si na notebooku, alebo telke z internetu video o cvičení a cvičte spolu s deťmi. Uvidíte ako sa budete spoločne pri tom baviť.

Pokiaľ máte okolo seba ľudí, ktorí vás nepodporujú tak si nájdite a trávte čas s ľuďmi, ktorím na vás skutočne záleží a chcú vás podporovať a motivovať.

Ako máte možnosť vidieť vždy existuje riešenie, vždy existuje spôsob, vždy existuje cesta a presne takto sa človek, ktorý chce byť úspešný potrebuje naučiť uvažovať.

Ak sa chcete o úspešnom chudnutí dozvedieť viac, môžete si ZDARMA stiahnúť prvú kapitolu mojej knihy Toto Nie je diéta, to je život.

 

matúš špirko

Matúš Špirko je viac ako 15 rokov trénerom zmeny. Mení obéznych ľudí. Mení ich telo, stravu aj myslenie. Je to cesta. Jeho a klienta. Cesta, ktorá je zväčša dlhá a kľukatá. On sám vie presne, aké to je mať nadváhu, pretože si dobrovoľne prešiel týmto bojom. Ako? Pribral neuveriteľných 25 kg a následne ich úspešne zhodil! Tento nevšedný experiment mu umožnil pochopiť, aké to je mať nadváhu a ako sa cítite, keď sa snažíte schudnúť. Aj vďaka tejto skúsenosti dokáže úspešne pomáhať stovkám ľudí dosiahnuť úspešnú premenu svojho tela a života.

Komentáre

Pridať komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře.

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.