Ako Denisa schudla 16kg a vyhrala cenu za najlepšiu postavu roka 2017

„Môj problém s váhou nastal keď som sa stala mamou na plný úväzok.“

Po pôrode mi kilá zmizli raz dva dokonca som ešte aj niečo schudla navyše. V čase kedy som začala byť mamou na plný úväzok a pre svojho syna som robila prvé i posledné som na seba akosi pozabudla. Preto som si začala robiť chvíľku pre seba večer, keď syn zaspal. Lenže chyba bola v tom, že počas dňa som v tom kolotoči a starostlivosti o dieťa jedla málo, alebo skoro nič a večer sa dostavil obrovský hlad z celého dňa. Tak som to večer do chladničky otočila aj niekoľko krát a potom som si ľahla spať…

Za 2 roky som takýmto tempom pribrala 17kg.. Začala som sa cítiť ako nie vo svojej koži. Zrazu mi robilo problém vyjsť po schodoch bez toho, aby som sa nezadýchala, aj obyčajná prechádzka so synom začala byť unavujúca. Mala som málo energie, bola som vyčerpaná, unavená a mala som nekvalitný spánok (dlho mi trvalo kým som zaspala). Potom mi začalo vadiť oblečenie, všetko mi bolo malé a tak som si musela kupovať väčšie čísla, než tie na aké som bola zvyknutá.

Tak som sa rozhodla, že začnem s tým niečo robiť. Od mojich známych som sa dozvedela o Matúšovi Špirkovi, aj im totiž pomohol. Tak som ho skontaktovala a začala sa moja cesta chudnutia. Zo začiatku som mala obavy či zvládnem tréningy no najviac som sa bála ako to bude so stravou, myslela som si totiž, že hneď zo dňa na deň zmením celý jedálniček a že to bude doslova hladovka.. Bolo to úplne inak. Strava sa mi menila postupne najprv raňajky, potom sa mi pridala desiata a tak sa to postupne pridávalo každý týždeň niečo nové, aby som si nato zvykla. Tréningy som zo začiatku cvičila doma podľa tréningového plánu, ktorý som dostala aj s vysvetlením jednotlivých cvikov. Zo začiatku som sa do cvičenia nútila, kým som si nato zvykla. Potom som si už aj ja sama pridávala rôzne športové aktivity ako napríklad korčuľovanie a  bicyklovanie. Postupne som si našla k cvičeniu cestu, teraz je to už môj životný štýl.

Teraz keď vidím výsledky, že mi to pomohlo som rada, že som sa naučila zdravo stravovať a viac sa hýbať.  Naučila som sa pripravovať chutné, rýchle a hlavne zdravé jedlá doma, ktoré chutia aj môjmu synovi a manželovi. Som šťastná, že si môžem opäť obliecť oblečenie menšej veľkosti. Aj so synom robíme vonku hocijaké aktivity v akomkoľvek ročnom období a vôbec s tým nemám problém. Energie mám dostatok aj na syna aj na cvičenie. Úplne sa mi tým zmenil život, mám úplne iné priority. Ja nie len, že som schudla, zmenila som aj svoje myslenie a ak sa chce a je tam silná motivácia všetko sa dá dosiahnuť. 🙂

Čo získala Denisa svojou premenou ?

  • Úbytok 16 nadbytočných kilogramov
  • Nosí o 3 čísla menšie oblečenie
  • Vyhrala cenu za najlepšiu postavu roka 2017
  • Zmenila svoj životný štýl k lepšiemu

Ak máte aj vy záujem o premenu a chcete dosiahnuť výsledky v chudnutí ako nikdy predtým môžete si objednať naše služby.

Komentáre

Pridať komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře.

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.