Ako sa z ne- športovkyne stala športovkyňa, ktorá schudla 17kg?

Patrícia mala jasný cieľ. Jej cieľom bolo schudnúť a teda zhodiť váhu. Čo som mal ale pocit, že chce ešte viac bolo nabrať na kondícií. Na začiatku premeny sa mi zdôverila, že nestíha s dychom keď sa vyberie s kamarátmi na túru a teda mal som z toho celého pocit, že kondíciu chce ešte viac ako zhodiť váhu.  

Jedno s druhým ide ruka v ruke, lebo váhu zhodíte tak, 
že sa hýbete a teda tým, že sme do procesu postupne zaradzovali viac kardia ako je rýchla chôdza,
turistika, beh a pod. Tak kondícia stúpala. Ale to nebolo všetko. Paťa veľa cvičila doma s vlastnou váhou kodičné tréningy, ktoré sme naplánovali.  

Spolu na tréningu sme sa stretávali vždy len raz v týždni a tento tréning sme brali ako taký “kontrolný” v ktorom som sa ju stále opýtal či ide všetko správnym smerom a ak by náhodou nešlo, tak sme sa spoločne dohodli na úpravách režimu.  

Stalo sa tak hlavne v závere kedy sme sa dosť intenzívne hrali so stravou. Nakoľko sme sa trochu potrápili 
s poslednými kilami, tak sme potrebovali viac manipulovať so stravou v zmysle zníženia príjmu 
na určitý čas a potom to opätovne navýšiť naspäť, aby telo zareagovalo znížením váhy.  

Nakoniec sa nám to aj podarilo a skončili sme už len 1kg do cieľa, teda môžem povedať, že Paťa to zvládla bravúrne napriek tomu, že pracuje nočné zmeny, 
chodí do školy a má aj svoje ďalšie povinnosti zvládla to úžasne. Vždy ma fascinuje keď mi niekto povie, 
že nemá čas a zrazu vo svojej praxi stretnem ľudí, ktorí toho stíhajú ako keby za troch.  

Patin výsledok je výsledkom jej discplíny, jej chuti niečo dosiahnuť, jej ochoty pracovať aj mimo náš tréning na sebe a venovať sa nie len pohybu, ale hlavne disciplinovane dodržiavať stravu, ktorá jej pomáha dosahovať solídne výsledky.  

Ďakujem jej, že mi počas spolupráce dôverovala a mohol som ju viesť, ale tak ako stále zásluha patrí človeku, ktorý si to odmakal a teda jej. Gratulujem ti Paťa, dosiahla si veľkú vec a prajem ti v živote aj naďalej veľa úspechov.  

Komentáre

Pridať komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře.

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.